Přihlášení do RIS

Vyhlášení nejlepších sportovců Západočeského územního svazu

V milém a přátelském ovzduší proběhlo ve středu 13. prosince 2017 ve společenských prostorách střeleckého stadionu v Plzni - Lobzích vyhlášení nejlepších sportovců Západočeského územního svazu ČRS.

Účastí nás poctili vzácní hosté v čele s vedoucí odboru životního prostředí západočeského magistrátu Mgr. Trylčovou, předsedou Rady ČRS a Zč ÚS JUDr. A. Šímou a jednatelem ÚS M. Bílým.

Pozváni byli i průkopníci rybářského sportu, legenda západočeského muškaření paní J. Hanzalová, nestor západočeské plavané J. Čapek, všestranný závodník, trenér a jeden ze zakladatelů Zlaté udice K. Pavel a další.  Akci moderovali Z. Flajšman a J. Podskalský.

Pan V. Louda, vedoucí odboru lovu ryb udicí předvedl ukázky vybavení pro sportovní discipliny, paní Hanzalová dokonce předala paní Tryčlové několik krásných, osobně uvázaných jepic májovek jako dárek.

Úspěšným sportovcům, trenérům a veteránům byla předána čestná uznání za přínos Svazu, všichni byli představeni, včetně popisu jejich úspěchů.  Máme nejen medailisty z územních soutěží.  Máme šampiony z celostátních lig, mistrovství ČR, mistry republiky, reprezentanty ČR na mezinárodních soutěžích, mistrovstvích Evropy i světových šampionátech a dokonce i mistry Evropy a světa.

 Jsme moc rádi, že se o naší činnost začíná veřejnost zajímat a že jako sportovci získáváme čím dál tím větší podporu. Jak ze strany ČRS, tak i obecních a krajských magistrátů, Ministerstva školství (MŠMT) a dokonce i od olympijského výboru.

Všem za podporu děkujeme.

za pořádající Zpč ÚS ČRS

Jiří Podskalský