OK

Aktuálně: Stanovisko Ministerstva zemědělství- lov ryb je možné provádět i po 21:00

Vážení rybáři, na základě stanoviska MZe, které jsme obdrželi v dnešních dopoledních hodinách, upřesňujeme pravidla pro výkon rybářského práva v době nouzového stavu.

Stanovisko Ministerstva zemědělství k textu Usnesení vlády České republiky ze dne 26. října 2020 č. 1102 a č. 1103 o přijetí krizového opatření pro podnikatelské nebo jiné obdobné činnosti ve vztahu k výkonu práva rybářství a myslivosti

S ohledem na četné dotazy na dopady Usnesení vlády České republiky ze dne 26. října 2020 č. 1102 a č. 1103 o přijetí krizového opatření do oblasti myslivosti a rybářství Ministerstvo zemědělství v návaznosti na tiskovou konferenci po jednání vlády sděluje, že výkony práva rybářství a myslivosti jsou i nadále považovány za „ podnikatelské a jiné obdobné činnosti“ podle bodu I. odst. 1 a bodu II. odst. 1. výše uvedeného usnesení vlády o přijetí krizového opatření č. 1102 a zákaz volného pohybu osob na území celé České republiky v době od 21:00 hod. do 04:59 hod. s účinností ode dne 28 října od 00:00 hod. do dne 3. listopadu 2020 do 23:59 hod. se na ně nevztahuje.

Dosavadní stanovisko Ministerstva zdravotnictví v dohodě s Ministerstvem zemědělství ze dne 21. října letošního roku zůstává i nadále v platnosti.
V případě vydání nového stanoviska Ministerstvem zdravotnictví jej ihned zveřejníme.
V případě specifických dotazů na opatření podle výše uvedených usnesení vlády se obracejte na místně příslušnou hygienickou stanici.

Ministerstvo zemědělství, 28.10.2020

Důrazně apelujeme na všechny rybáře, aby dodržovali v této nelehké době všechna platná vládní opatření a samozřejmě i pravidla rybolovu! Děkujeme.

Chcete  si přečíst další aktualitu nebo jít na úvodní stránku?

Chcete nám zanechat vzkaz, máte něco,o čem by měli vědět i ostatní? Napište nám.

Ze zasedání výboru Západočeského územního svazu (duben 2021)

Dne 22. 4. 2021 se konalo formou videokonference další zasedání výboru Západočeského územního svazu ČRS.

Předseda Ing. Štípek přivítal všechny zúčastněné členy výboru a zaměstnance Západočeského územního svazu a přednesl program jednání, který byl následně schválen.

Akce_prvni_povolenka_zdarma_2020.png

První povolenka pro děti zdarma

Již od roku 2014 podporuje Západočeský územní svaz ČRS zájem dětí o rybaření poskytnutím první povolenky k lovu ryb zdarma. Tato akce pokračuje i v roce 2021.

Soupis revírů 2021-2022 Zpč. ÚS

Rybářský řád a soupis rybářských revírů 2021-2022