OK

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Více informací

     

Zásady ochrany osobních údajů

Čtěte, jak nakládáme s vašimi údaji podle Obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR).

Kdo údaje sbírá

Vaše osobní údaje sbírá:

  • ČRS, z. s., Západočeský územní svaz
  • IČO: 00434124
  • Sídlo: Tovární 5, 301 00 Plzeň

Kontaktní e-mail: us_zavinac_crsplzen.cz

Co sbíráme, za jakým účelem a jak dlouho

  • Sbíráme a zpracováváme vaši e-mailovou adresu.
  • Za účelem zasílání e-mailových upozornění na nové články na internetové adrese www.crsplzen.cz, www.zpcus.cz, informace z IS Lipan, nové termíny školení a ostatní akce v rámci Západočeského územního svazu a Českého rybářského svazu, z. s.
  • Právním základem je váš souhlas se zasíláním těchto sdělení.
  • Vaše údaje uchováváme po dobu pěti let, nebo než se ze zasílání odhlásíte.

Kdo osobní údaje zpracovává

Zpracovatelem těchto údajů je:

  • Západočeský územní svaz (IČO: 00434124,, se sídlem Tovární 5, 301 00 Plzeň), který provozuje tento web.
  • Roman Moulis (se sídlem Dělostřelců 1195, 337 01 Rokycany), který spravuje webové stránky (crsplzen.cz a www.zpcus.cz ) a aplikaci SenderMatic emailer(novinky@crsplzen.cz)

Soubory cookie

Při procházení webových stránek se zaznamenává vaše IP adresa, jak dlouho se na stránce zdržíte a ze které stránky přicházíte. Používání cookies pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímáme jako oprávněný zájem správce.

Používání souborů cookie můžete ve svém prohlížeči zakázat.

Na co máte právo

  • Dotázat se, jaké údaje zpracováváme, za jakým účelem, v jakém rozsahu, jak dlouho a kdo k nim má přístup.
  • Můžete požádat o opravu, nebo výmaz těchto údajů.
  • Můžete požádat o ukončení zasílání informací. Sami se pak můžete kdykoliv odhlásit v zápatí jakéhokoli e-mailu.

Kam se můžete obrátit

Pokud si myslíte, že vaše údaje zpracováváme v rozporu s příslušnými právními předpisy, kontaktujte nás.

Pokud nebudete s řešením vaší stížnosti spokojeni, můžete podat stížnost na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Vaše údaje a data jsou chráněny

Realizujeme celou řadu bezpečnostních opatření, která mají za cíl ochránit Vaše osobní údaje a údaje Vašich kontaktů. Používáme Secure Socket Layer (SSL) technologii - poznáte to podle zeleného políčka v adrese Vašeho prohlížeče.

Tyto Zásady ochrany osobních údajů jsou platné a účinné od 25.5.2018.

Poslední aktualizace 6.5.2018

inPage - webové stránky, doménawebhosting snadno.